منزل مبله شیراز   
 مهاجرت مهاجرت .

مهاجرت

ويزاي تحصيلي براي اخ اقامت كشور زيباي استراليا

اين دسته از ويزاها به افرادي تعلق مي گيرند كه يا خود قصد تحصيل در استراليا را دارند و يا والدين دانشجويان خارجي اي هستند كه در استراليا تحصيل مي¬كنند.

به طور كلي براي تحصيل در استراليا، دانشجويان خارجي بايد در يك دوره آموزشي قابل قبول ثبت نام و ويزاي دانشجويي دريافت كنند.

استراليا با وجود دانشگاه هاي بسيار معتبر و با دارا بودن بيش از ۱۲۰۰ دانشگاه و كالج  به عنوان يكي از بهترين مقاصد تحصيلي در دنيا شناخته مي شود.

هشت نوع ويزاي دانشجويي وجود دارد. هفت نوع از اين ويزاها به بخش مشخص آموزشي و يك نوع به والدين دانشجويان مرتبط مي شود. طبقه بندي هاي ويزاي دانشجويي به قرار ذيل است:

ويزاي مستقل دوره آموزش فشرده زبان انگليسي براي اعزام دانشجو به استراليا خارجي.

ويزاي مدرسه.

ويزاي آموزش حرفه اي و آموزشي.

ويزاي تحصيلات تكميلي.

ويزاي تحقيق در سطح كارشناسي ارشد.

ويزاي تحصيلي بدون اخذ مدرك.

ويزاي آژانس توسعه بين المللي استراليا (AusAID) و يا ويزاي دپارتمان دفاع استراليا.

ويزاي اولياي دانشجويان.

 

براي ورود به دوره هاي كارشناسي تحصيل در استراليا شما حتما بايد مدرك پيش دانشگاهي و يا پايان تحصيلات ۱۲ ساله خود را داشته باشيد. بايد توجه داشته باشيد كه حتي با داشتن اين مدرك ممكن است دانشگاه بر اساس صلاح ديد خود پيش از شروع واحد هاي اصلي براي شما پيشنياز تعريف نمايد.

 

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۰۰:۱۵ توسط:عمادقاسمي موضوع:

تحصيل در چين ؛ چرا و چگونه ؟؟؟

 

 

درحال حضر كشور تحصيل در چين داراي 39 مؤسسه آموزش عالي رتبه بندي شده در ليست كيو اس ميباشد شامل 6 ورودي جديد و اساسا بيشترين تعداد را در كل قاره پهناور آسيا را در سال 2018 را دارا ميباشد.

با توجه به رشد بين المللي چين در تجارت ، جذب توريست و علوم تحصيل در چين به محبوبيت زيادي در جهان دست پيدا كرده است.

مطابق سايت آي سي اي اف تعداد 442.773 نفر در سال 2016 مشغول تحصيل در چين بودند (11% بيشتراز سال قبل) در حالي كه حدود 9 ميليون دانش آموز به صورت ساليانه در آزمون ورودي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي چين شركت ميكنند.

 

ICEF MONITOR

طبق آخرين اخبار دولتي كشور چين اين كشور تصميم دارد تعداد دانشگاه ها و مراكز علمي خود را به 500.000 برساند .

براي تحقق بخشيدن به اين هدف ، وزارت آموزش و پرورش چين تصميم به افزايش تعداد بورسيه تحصيلي خود را در همه مؤسسات و دانشگاهها در دستور كار خود قرار داده است.

طي ادوار گذشته دانشجويان چيني خود از متقاضيان تحصيل در خارج از كشور بودند ولي از سال 2015 به بعد وزارت آموزش و پرورش اين كشور تصميم به بهينه سازي دانشكده هاي بين المللي خود نمود چنانچه كه در حال حاضر تعداد 523.700 نفر از دانشجويان بين المللي را در مراكز آموزش عالي و مؤسسات آموزشي و دانشگاهي كشور چين در حال تحصيل مي‌باشند.

 

هزينه زندگي و تحصيل در چين :

ناگذير براي كشوري كه اقتصاد رو به رشدي دارد هزينه زندگي به ارزاني گذشته نيست هرچند هزينه تحصيل همچنان كم و مناسب به نظر ميرسد حدود 3500 دلار آمريكا در شهر پكن.

همچنين هزينه زندگي در شهر شانگهاي كه گرانترين و مدرنترين شهر در چين نيز مي‌باشد به صورت تخمين زده شده حدود نصف هزينه زندگي در شهري مانند نيويورك آمريكا مي‌باشد كه از اين نظر اعزام دانشجو به چين بسيار آسان تر و از لحاظ اقتصادي كم هزينه تر است  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۰:۳۷ توسط:عمادقاسمي موضوع:

ويزاي تحصيلي كشورهاي اروپايي و فرانسه

سالانه دانشجويان بسياري براي ادامه تحصيل در فرانسه نسبت به اخذ ويزاي تحصيلي فرانسه اقدام مي كنند و در اين كشور به تحصيل مي پردازند. در ميان كشورهاي اروپايي فرانسه يكي از بهترين گزينه ها براي ادامه تحصيل است زيرا داراي دانشگاه هايي با سطح بالا و كيفيت آموزش مناسب مي باشد. به همين دليل بسياري از افراد براي مهاجرت به فرانسه تحصيل را انتخاب مي كنند و ويزاي مربوط را اخذ مي نمايند. هم چنين سالانه افراد زيادي با استفاده از تور فرانسه و تور اروپا به اين كشور سفر مي كنند. در اين مقاله فرايند دريافت ويزاي تحصيلي فرانسه براي علاقه مندان به كسب دانش در اين كشور مي پردازيم.

 

تحصيل در فرانسه

همه ما مي ‌دانيم اعزام دانشجو به فرانسه تحصيل در كشورهاي اروپايي، كانادا و امريكا براي مشتاقان علم و دانش و افرادي كه تحصيل در مقاطع مختلف را در اهداف بلند مدت خود دارند رؤياي بزرگي است. در ميان اين كشورها يكي از پرطرفدارترين آنها فرانسه است و دولت اين كشور سالانه بودجه ويژه اي را در راستاي آموزش اختصاص مي دهد. تحصيلات عاليه در فرانسه با كيفيت بالا و با مدارك معتبر انجام مي شود. بسياري از افراد به دليل تحصيل رايگان در فرانسه به اين كشور مهاجرت مي كنند.

 

اين افراد بايد ابتدا ويزاي شينگن با هدف تحصيل در فرانسه را دريافت نمايند تا بتوانند از تحصيلات رايگان اين كشور استفاده كنند. ادامه تحصيل در فرانسه به زبان‌هاي انگليسي و فرانسوي امكان پذير است كه در مدارس و دانشگاه هاي اين كشور از آن استفاده مي شود. دانشجويان پس از پايان تحصيل در اين كشور مي ‌توانند اقامت فرانسه را دريافت نمايند. دريافت ويزاي تحصيلي فرانسه بهترين روش براي تحصيلات رايگان در دانشگاه هاي با سطح علمي بالا است. اما پيش از اقدام به دريافت وياي تحصيلي فرانسه بايد به اين كشور سفر كنيد و شرايط را سنجيده و فراهم كنيد اين كار بهتر است توسط تور فرانسه و يا تور اروپا انجام گيرد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۲۱:۵۲ توسط:عمادقاسمي موضوع:

شرايط كار همزمان با تحصيل و ميزان درآمد آن در كانادا

بسياري از دانشجوياني كه در حال تحصيل در كانادا هستند همزمان با تحصيلشان براي پايين آوردن ميزان هزينه هاي تحصيل و زندگي به اشتغال و كار ضمن تحصيل دركانادا مي پردازند در امور مهاجرتي اين كشور به دانشجويان همانند بسياري از كشورهاي دنيا اجازه كار ضمن تحصيل داده مي شود تا هم يك در آمدي براي پوشش هزينه هاي زندگي و تحصيل داشته باشند و يك تجربه مفيد براي آينده و به دست آوردن كار دائم بعد از تحصيل و در نهايت براي گرفتن اقامت دائم كانادا اقدام نمايند ، طبق قوانين تعريف شده دانشجو پس از ورودش به كانادا و انجام كارهاي اوليه براي ثبت نام مي تواند به كار مشغول شود البته نكته اي كه در اين ميان قابل توجه هست تا قبل از شروع كورس تحصيلي اين اجازه را ندارد كه مشغول به كار شود ، دانشجو مي تواند در هر ۲ هفته تا حداكثر ۴۰ ساعت كار كند اما ميزان دقيق آن بسته به نوع كورس آن و نوع كار آن بستگي خواهد داشت اگر كورس شما به صورت حضور در كلاس باشد شما حداكثر مي توانيد ۴۰ ساعت در ۲ هفته كار كنيد و اگر كورس به صورت غيرحضوري و يا مجازي باشد بدون محدويت زماني مي توانيد مشغول به كار شويد ، همچنين بايد دانست كه اگر در حين تحصيل كاري كه به عنوان كارآموزي و يا كار عملي مرتبط با كورس داشته باشيد اين كارآموزي جزء آن حق كار ۴۰ ساعته شما محاسبه نمي شود

ويزاي كار پس از تحصيل در كانادا

پس از پايان تحصيل به ازاء هر سال تحصيل در كانادا دانشجويان اجازه كار دريافت ميكنند كه در صورت پيدا كردن كار دانشجويان ميتوانند براي اقامت دايم اقدام نمايند

تحصيل در دانشگاه ها يا مدرسه هاي كانادا از طريق اخذ اجازه تحصيل در كانادا امكان پذير مي باشد.مدرسه هاي بين المللي در مقاطع راهنمايي و دبيرستان همه ساله تعداد بسيار زيادي داشن آموز از سراسر دنيا مي پذيرند.دانش آموزاني كه علاقمند به تحصيل در كانادا مي باشند پس از ورود به كانادا در مدرسه مورد نظر امتحان سطح خواهند شد و نسبت به دانش زبان انگليسي يا فرانسه در كلاس مورد نظر و مناسب  وضعيت تحصيلي خود مشغول به تحصيل خواهند شد.

 

هر سال تحصيلي در كانادا شامل دو ترم پاييزه – سپتامبر و زمستانه -فوريه مي باشد. دانش آموزان فارغ التحصيل از دبيرستانهاي  كانادايي پس از كسب ديپلم در سي خود از كلاس 12 مستقيما و بدون امتحان ورودي و  امتحان زبان ،  وارد دانشگاه مورد نظر خود خواهند شد.البته هرچند رقابت جهت ورود به دانشگاه از دبيرستانها شديد مي باشد و دانش آموزان با نمرات بالاتر ، شانس موفقيت بيشتري براي اعزام دانشجو به كانادا را در اين رقابت  دارا مي باشند 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۰:۰۴ توسط:عمادقاسمي موضوع:

دوره آموزش عالي ناتمام در روسيه

شامل حداقل ۲ سال تحصيل در روسيه برنامه هاي آموزش عالي. دانشجويان در صورت ترك دانشگاه در اين مرحله، مي توانند مدرك تحصيلات عالي ناتمام دريافت نمايند و در مشاغلي كه نيازمند آشنايي محدود با تحصيلات عالي مي باشند، مشغول به كار شوند يا تحصيلات خود را ادامه دهند

 

1-كارشناسي:

 

 شامل حداقل ۴ سال تحصيل در مؤسسات آموزش عالي. ۵۰% برنامه هاي درسي منطبق با استانداردهاي آموزشي دولتي و ۵۰% ديگر توسط خود دانشگاه ها طراحي و تدوين مي شود.

2-كارشناسي_ارشد:

 

مدرك Master) Magistr) شامل ۲ سال تحصيل پس از دوره Bachlor) Bakalavr) و دفاع از پايان نامه و گذراندن امتحانات نهايي مي باشد. مدرك Specialist Diploma به دو طريق ارائه مي شود: حداقل يك سال تحصيل پس از دوره Bakalavr و يا ۵ الي ۶ سال تحصيل پيوسته پس از ديپلم دبيرستان. مدرك Specialist Diploma نشاندهنده يك تخصص حرفه اي است و دارندگان اين مدرك مجاز به فعاليت در مشاغل تخصصي و ادامه تحصيل در دوره دكتري مي باشند. اين مدرك پس از اتمام تحصيلات، دفاع از پايان نامه، و گذراندن امتحانات نهايي به دانش آموختگان ارائه مي شود.

3-دكترا  Kandidat Nauk :

 

پي اچ دي شامل حداقل ۳ سال تحصيل با داشتن مدرك Specialist Diploma يا (Magistr (Master دانشجويان در اين دوره با روش هاي مختلف تحقيق و آموزش آشنا مي شوند و در برخي دروس رشته مربوط امتحان مي دهند. پس از تهيه رساله دكتري و دفاع از آن، مدرك (Ph.D) يا Kandidat Nauk به دانش آموختگان ارائه مي شود.

 

4-(فوق دكترا) Doctor Nauk:

 

(فوق دكترا): اين دوره طول مشخصي ندارد و مي تواند ۵ الي ۱۵ سال به طول انجامد. اين دوره پس از دوره Ph.D)Kandidat Nauk ) بوده و با دفاع از رساله به اتمام مي رسد. اين دوره در بسياري از كشورهاي ديگر معادلي ندارد.

 

كارشناسي ارشد و دوره تخصصي رشته هاي  زير مجموعه پزشكي براي اعزام دانشجو به روسيه:

كارورزي / دوره انترني: ​​مدت دوره – 1سال.

رزيدنتي باليني : مدت دوره – ۲ تا ۵ سال (با توجه به تخصص ها و تمايلات پزشك):

دكترا: طول دوره ۳ – سال.

 

دوره تخصصي دندانپزشكي ۲ سال.

يك سال تحصيل در روسيه 10 ماه طول مي كشد (1 سپتامبر – 30 ژوئن).

 سال تحصيلي به دو ترم تقسيم مي شود: ترم اول از 1سپتامبر  تا 25ژانويه، ترم دوم از 9 فوريه تا 30 ژوئن.

در پايان هر ترم (ژانويه و ژوئن) دانشجويان مطالب درسي تدريس شده را امتحان مي دهند.

 بين دو ترم دانشجويان تعطيلات دارند: تعطيلات زمستاني (به مدت 2 هفته: از 25 ژانويه تا 9 فوريه) و تعطيلات تابستاني (2 ماه: از اول ژانويه تا 30 آگوست).

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۵۱:۱۳ توسط:عمادقاسمي موضوع:

شرايط عمومي ورود به دانشگاههاي گرجستان و دريافت پذيرش تحصيلي

 براي گرفتن پذيرش قطعي از دانشگاههاي گرجستان، مدارك تحصيل در گرجستان شما بايد توسط وزارت آموزش اين كشور تاييد شود. اين كاغذبازي به اين خاطر است كه مشخص شود مدارك مربوط به سطح تحصيلات كنوني شخص معتبر و قابل قبول است. در مجموع شرايط دشواري براي گرفتن پذيرش تحصيلي وجود ندارد و مراحل پذيرش بيشتر يك پروسه اداري است تا گزينش علمي.

 

زبان تحصيل در گرجستان بيشتر گرجي و انگليسي است و در مواردي هم روسي يا زبانهاي ديگر است. اگر قصد داريد به زبان انگليسي تحصيل كنيد چندان هم خوش بين نباشيد كه تنها با دانستن اين زبان كارتان راه ميافتد.بهرحال شما براي زندگي در گرجستان نياز داريد كه با مردم اين كشور هم در ارتباط باشيد. اغلب مردم در گرجستان زبان انگليسي نميدانند و براي ارتباط با آنها نياز است كه با يكي از زبانهاي گرجي يا روسي آشنايي داشته باشيد. تعداد زيادي از دانشگاهها و مراكز آموزش عالي در گرجستان دوره آموزش زبان گرجي را ارائه مي كنند.دانشگاه ايليا در تفليس ISU كه معتبرترين دانشگاه اين كشور ميباشد براي دانشجويان غير گرجي زبان، گذراندن ۱۳۰ ساعت آموزش زبان گرجي را الزامي ميداند. در برنامه آموزش زبان گرجي اين دانشگاه هر دانشجو ميتواند حداكثر ۱۸ ساعت در هفته براي زبان گرجي آموزش ببيند. شهريه دوره آموزش زبان ماهانه  300 لاري خواهد شد اگر حداكثر ساعت آموزشي مجاز در هفته را انتخاب كنيد.

 

مدارك لازم جهت ثبت نام و اعزام دانشجو به گرجستان در دانشگاه هاي كشور گرجستان به شرح زير مي باشد:

 

۱- اصل مدرك ديپلم دبيرستان

۲- ريز نمرهاي دورۀ دبيرستان

۳- گواهي تحصيلي

از دبيرستان و يا از ادارۀ آموزش و پرورش محل تحصيل ، كه در آن گواهي نوشته شده باشد كه دانش آموز مورد نظر ، دو سال آخر و پاياني تحصيل خود را در آن دبيرستان و يا هنرستان انجام داده است. بديهي است كه اگردانش آموز در دبيرستانهاي مختلفي درس خوانده باشد ، بايد از هر يك از آنها به طور جداگانه با ذكر مقطع تحصيلي مربوطه ، گواهي گرفته شود.

 

۴- مدارك دورۀ پيش دانشگاهي در صورت گذراندن اين دوره

۵-اصل كارت ملي 

۶- بيوگرافي

شرح كوتاهي در مورد دانشجو و هدف از تحصيل در رشتۀ مورد نظر توسط وي ، كه اين بيوگرافي را ميتوان به زبان انگليسي نوشت و نيازي به ترجمه رسمي ندارد.

۷- اصل شناسنامه

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۰۶:۲۳ توسط:عمادقاسمي موضوع:

جذابيت هاي تحصيل پزشكي و دندانپزشكي در چين

 امنيت بالاي اجتماعي

بدون نياز به مدرك بين المللي زبان

بدون گذراندن دوره پيش پزشكي يا پادفك

بدون آزمون ورودي

اجازه كار دانشجويي حين تحصيل در چين ( همين مسئله به هزينه هاي شخص كمك مي‌كند)

اجازه كار بعد ازتحصيل در هرنقطه از چين و هرجاي ديگر ميسر است.

آموزش زبان چيني از واحدهاي درسي است و هزينه اضافي براي آن وجود ندارد.

مدرك تحصيل در اين كشور قابل قبول براي دانشگاههاي انگلستان، آمريكا و MCI (شوراي پزشكي هند) است.

مدرك تحصيل در اين كشور مورد تاييد WHO (سازمان جهاني بهداشت) است.

 

طول دوره تحصيل در چين

رشته پزشكي : 6 سال

رشته دندان پزشكي: 6 سال

رشته دارو سازي : 5 سال

 

هزينه‌ها:

هزينه تحصيل در يك سال : از 7 هزار تا 12 هزار دلار

هزينه زندگي در يك سال : از 6 هزار تا 8 هزار دلار

 

شرايط انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در خارج از كشور

1- اشتغال به تحصيل دانشجويان در يكي از دانشگاه‌هاي معتبر خارج از كشور و مورد تاييد وزارت متبوع موجود در سايت مركز خدمات آموزشي به نشاني Edd.behdasht.gov.ir

2- گذراندن حداقل دو سال تحصيلي در نظام ساليانه و يا 72 واحد درسي مرتبط در نظام واحدي با معدل حداقل 15 و يا احراز 75 درصد نمره ميانگين واحدهاي گذرانده شده در خارج از كشور

3- گذراندن حداقل يك سال تحصيلي در نظام ساليانه و يا 36 واحد درسي مرتبط در نظام واحدي با معدل حداقل 15 و يا احراز 75 درصد نمره ميانگين واحدهاي گذرانده شده در خارج از كشور، براي فرزندان اعضاي هيات علمي(داراي حكم رسمي قطعي يا آزمايشي تابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دانشگاه آزاد اسلامي) و فرزندان مامورين ثابت و رسمي دولت جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور با حكم رسمي از سازمان دولتي مربوطه جهت اعزام دانشجو به چين

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۱۱:۰۳ توسط:عمادقاسمي موضوع:

چرا فرانسه براي ادامه تحصيل مناسب است؟

سيستم تحصيلي فرانسه يكي از باكيفيت ترين سيستم هاي تحصيلي در جهان است. كيفيت بالاي تحصيل در فرانسه و هزينه ي پايين آن ، ساليانه دهها هزار دانشجو را ، به اين كشور مي كشاند. جالب است بدانيد كه براي ورود به دانشگاه هاي فرانسه هيچ گونه محدوديتي وجود ندارد و بدون هيچ گونه كنكور و يا آزموني مي توانيد وارد دانشگاه شويد.

 

شما در هر مقطعي كه باشيد، به راحتي مي توانيد در فرانسه دوره ي مورد نظر خود را پيدا كنيد و به تحصيلات خود ادامه دهيد. فرقي نم يكند شما به كدام ناحيه ي فرانسه ميرويد، در هر ناحيه اي كه برويد در آنجا تعداد زيادي موسسات تحصيلي خواهيد يافت كه با كيفيتي بالا در سطح جهاني، فعاليت مي كننند. به همين دليل است كه اكثر دانشجويان دنيا، فرانسه را براي تحصيل اننتخاب مي كنند، زيرا  آنها مي توانند نظر به محيطي كه دوست دارند، موسسه ي تحصيلاتي خود را انتخاب كنند.

 

اگر كسي هواي گرم و ساحلي را دوست داشته باشد، به راحتي مي تواند در جنوب فرانسه تحصيل كند، اگر كسي هواي باراني را دوست داشته باشد، به شمال فرانسه براي تحصيل مهاجرت مي كند و….

 

در فرانسه، اين دانشجو است كه زمانبندي كلاس هاي خود را انتخاب مي كند و به همين دليل شاغل بودن دانشجو نمي تواند مانع  تحصيل او شود. هر دانشجو حق دارد نظر به دوره ي تحصيلي خود 15 الي 20 ساعت در هفته كار كند. دانشجو از بدو ورود به فرانسه اجازه ي كار دارد و مانند برخي  كشورها  نيازي ندارد تا از اداره ي كار، مجوز دريافت كند. حداقل دستمزد كاري در فرانسه 9 يورو در ساعت است.

 

شما براي اعزام دانشجو به فرانسه، در كنار لذت بردن از زندگي و زيبايي هاي  فرانسه، خيالتان مي تواند آسوده باشد كه در سيستمي تحصيل مي كنيد كه مدارك تحصيلي آن، بلا استثنا مورد قبول تمام كشورهاي جهان است و بعد از اتمام تحصيل نگران اين نيستيد كه آيا فلان كشور يا فلان موسسه مدارك تحصيلي من را قبول خواهند كرد يا خير.

 

يكي از سنت هاي فرانسوي، استقبال از دانشجويان خارجي است. برخي از خانواده ها در فرانسه، آمادگي خود را براي پذيرايي از دانشجويان خارجي اعلام مي كنند و دانشجو تا پايان تحصيل بدون آنكه هزينه اي بپردازد در كنار اين خانواده مانند عضوي از خانواده، زندگي مي كند. بيش از هشتصد سال است كه مردم زيادي از سرتاسر دنيا، فرانسه را براي تحصيل انتخاب مي كنند. اكثر دانشجوياني كه فرانسه براي تحصيل انتخاب مي كنند در رشته هاي حقوق، پزشكي، الهيات  و معماري تحصيل مي كنند.

 

دانشجويان تحصيل در فرانسه را انتخاب مي كنند، زيرا ميدانند، چه سيستم آموزشي اي در انتظار آنهاست. فرقي نمي كند در كدام دانشگاه و يا موسسه ي تحصيلاتي در فرانسه تحصيل كنيد، زيرا تمام دانشگاه ها و موسسات تحصيلات عالي فرانسه،  در رده ي  ممتاز جهاني قرار دارند.

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۴:۱۱ توسط:عمادقاسمي موضوع:

شرايط پذيرش تحصيلي كشور پهناور كانادا

اولين مرحله از اقدام براي تحصيل در كانادا ، پذيرش تحصيلي كانادا مي باشد كه نيازمند نمره زبان تافل يا آيلتس مناسب ميباشد. پذيرش تحصيلي كانادا براي دو ترم تحصيلي قابل دريافت مي باشد. اپلاي دانشگاه هاي كانادا را بايستي حدود شش ماه قبل از شروع ترم تحصيلي در كانادا انجام داد.

شرايط پذيرش دانشگاه هاي كانادا به شرايط تحصيلي قبلي دانشجو ارتباط دارد. دارا بودن نمره زبان مناسب براي دانشگاه كانادايي از اولين مدارك مورد نياز ميباشد.

مراحل پذيرش دانشگاه هاي كانادا ۳ تا ۴ ماه زمان نياز دارد. ضوابط پذيرش دانشگاه هاي كانادا را براي هر دانشگاه و هر رشته متفاوت مي باشد.

بورسيه تحصيلي در كانادا

بورسيه تحصيلي دانشگاه هاي كانادا را بايستي همزمان با اپلاي دانشگاه در كانادا انجام داد و براي دانشجويان با شرايط علمي بالا امكان پذير است.

تحصيل در كانادا تقريبا ساليانه ۱۴۰۰۰ دلار هزينه شهريه در كانادا دارد و كمك شاياني به آينده شغلي دانشجو ميكند.

تحصيل در كانادا معمولا يكي از اهداف  دانشجويان خارجي مي باشد كه با دريافت مدرك تحصيلي در كانادا بتوانند شرايط شغلي بهتري براي خود و در آينده بيافرينند.

شهريه دانشگاه هاي كانادا نسبت به كيفيت آنها تقريبا مناسب بوده و حدود۱۴۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار كانادايي بصورت ساليانه خواهد بود كه اين شهريه در خصوص بورسيه تحصيلي در كانادا متقاوت خواهد بود.

براي تحصيل در كانادا دريافت ويزاي تحصيلي كانادا ضروري مي باشد. ويزاي تحصيلي كانادا براي دريافت به حدود ۱-۲ ماه زمان نياز دارد ونيازمند مدارك خاصي مي باشد كه بايستي توسط دانشجو تهيه شود و معمولا بصورت چند بار ورود صادر مي شود.

ويزاي تحصيلي كانادا نيازمند انجام انگشت نگاري يا بيومتريك در مراكز VACميباشد و ميتوان بصورت آنلاين نيز اقدام نمود.

ويزاي تحصيلي كانادا طي شرايط خاصي به متقاضيان واجد شرايط دريافت ويزاي كانادا اعطا ميشود.

پروسه اعزام دانشجو به كانادا داراي مراحل پيچيده و حساسي مي باشد كه از زمان اقدام بايستي حتما تمامي مراحل را با دقت و با شرايط مناسب انجام داد. شانس دريافت ويزاي كانادا با توجه به شرايط هر فرد و پرونده وي متفاوت مي باشد.

ريجكت شدن ويزاي كانادا يا رد شدن ويزاي كانادا مي تواند در دفعات بعدي اقدام براي ويزاي كانادا تاثير منفي بگذارد.  تحصيل در كانادا پس از ورود به كانادا نيازمند اجازه تحصيل در كانادا Study permit ميباشد كه توسط اداره مهاجرت كانادا و با توجه به مدارك دانشجو صادر ميگردد. اجازه تحصيل در كانادا براي مدت تحصيل دانشجو در كانادا در خاك كانادا يا فرودگاه براي اولين بار صادر ميشود.

بعد از ورود به كانادا قبل از پايان اجازه تحصيل در كانادا يا Study permit بايستي با هماهنگي قسمت دانشجويان خارجي دانشگاه كانادايي نسبت به تمديد اجازه تحصيل در كانادا اقدام نمود.

تحصيل در كانادا براي مقاطع ليسانس در كانادا ۴-۵ سال،ارشد دركانادا ۲-۳ سال و دكتري در كانادا ۴-۵ سال به طول مي انجامد. تحصيل در كانادا در مقطع پست داك در كانادا ۱-۲ سال مي باشد و مي تواند براي دانشجو شرايط مهاجرت در كانادا را نيزفراهم آورد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۷:۵۴:۱۹ توسط:عمادقاسمي موضوع:

دانشگاه هاي فارسي زبان گرجستان

براي تحصيل در گرجستان دانشگاه هاي فارسي زبان نيز وجود دارديكي از معروف ترين و معتبرترين دانشگاه هاي فارسي زبان گرجستان دانشگاه دولتي تفليس مي باشد.

در دانشگاه دولتي تفليس دو رشته زبان و ادبيات فارسي و تاريخ خاورميانه به زبان فارسي و در دانشكده ادبيات و خاورشناسي ارائه مي شود

تحصيل در گرجستان را مي توان يكي از موقعيت هاي تحصيلي مناسب با هزينه هاي مقرون به صرفه براي افرادي دانست

كه قصد پس از اتمام تحصيل قصد مهاجرت به اروپا را دارند.

گرجستان در حال حاضر يك كشور اروپايي محسوب مي شود و در سال 2005 قرارداد بولونيا را امضا كرده و به سيستم يكپارچه آموزشي در اروپا ملحق شده است.

دانشجويان خارجي كه در اين كشور تحصيل ميكنند از سال 2016 به بعد مي توانند

در حين تحصيل در گرجستان، به راحتي براي دريافت ويزاي شنگن براي سفر به ديگر كشورهاي اروپايي اقدام نمايند.

مقاطع تحصيلي در كشور گرجستان در مقطع كارشناسي 4 ساله

در مقطع كارشناسي ارشد 2 ساله، در مقطع دكترا 3 تا 5 ساله و در رشته پزشكي عمومي 6 ساله و دندانپزشكي 5 ساله مي باشند.

زمان پذيرش و اعزام دانشجو به گرجستان در دو نوبت در سال و در ماههاي مارچ (اسفند/فروردين) و سپتامبر (شهريور / مهر) مي باشد.

امروزه در حدود 20 دانشگاه دولتي و حدود 30 دانشگاه خصوصي در گرجستان در حال فعاليت هستند

كه رشته هاي تحصيلي متنوعي را در مقاطع مختلف و به زبان گرجي و انگليسي ارائه مي كنن 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۳۷:۵۸ توسط:عمادقاسمي موضوع: