مهاجرت مهاجرت .

مهاجرت

مهاجرت به استراليا از طريق سرمايه گذاري

كشور استراليا كشوزي زيبا و پهناور با اقتصادي روو به رشد به كشوري مناسب جهت فعاليت هاي تجاري و اقتصادي تبديل شده است كه اخذ اقامت از طريق سرمايه گذاري در اين كشور نسبت به تحصيل در استراليا و اخذ اقامت تحصيلي ساد تر و سريع تر امكان پذير مي باشد ....هرچند طي مراحل اخذ اقامت بسيار پيچيده بوده اما در نوشتار زير به اختصار توضيحاتي در مورد  طي مراحل آن ارائه ميشود، اگر قصد اخذ اقامت از طريق سرمايه گذاري را داريد با موسسه انار زرين تماس بگيريد و از راهنمايي كارشناسان خبره ما در اين زمينه بهره مند شويد

 

انواع ويـزاهاي سرمايه‌گذاريو تحصيل در استراليا

ويزاهاي جديد سرمايه گذاري در استراليا را ميتوان در ۳ گروه تقسيم كرد:  

 

گروه اقامت موقت ۴ ساله ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۸۸ (كه قابل تبديل به ويزاي اقامت دايم مي باشد )

گروه اقامت ويزاي دايم سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۳۲

گروه اقامت دايم ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۸۸۸ كه مرحله دوم ويزاهاي ۱۸۸ است. ويزاهاي ۸۹۰( اقامت دايم مستقل ) و ۸۹۲ (اقامت دايم اسپانسري ايالتي) گروه اقامت موقت ۴ ساله ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۸۸

گروه موقت ويزاهاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۸۸ كه به ۳ زير گروه به شرح زير قابل تقسيم بنديمي باشد

 

الف _ ويزاي كارآفريني استراليا

ب _ ويزاي سرمايه گذاري (معمولي)

ج _ ويزاي سرمايه گذاري (ويژه)

 

 

الف _ ويزاي كارآفريني و تجاري استراليا

در بين انواع ويزاها ويزاي كارآفزيني در بين ايرانيان از مقبوليت بيشتري برخوردار است. اخذ ويزاي كارافريني به شرايط زير بستگي دارد :

سن متقاضي بايد كمتر از ۵۵ سال باشد.كه البته  قابل ذكراست در حال حاضر برخي ايالت‌هاي استراليا از جمله ايالات هاي جنوبي وغربي در موارد زيادي شرايط سني‌را براي افراد ۵۵ سال به بالا هم ميپذيرند .

فرد بايد از يكي‌ از ايالت‌هاي استراليا اسپانسرشيپ ود را دريافت كند .

ويزاي كارآفريني استراليا نيز امتياز بندي لازم دارد و فرد بايستي حداقل ۶۵ امتياز را كسب كند.

امتياز بندي اينجا با ويزاي مهارتيتفاوت داشته به صورتي كه به مواردي همچون سن، مدرك تحصيلي‌يا فني‌، زبان انگليسي‌، ميزان سرمايه، ميزان گردش مالي، سابقه صادرات كالا، اختراع و ابتكار، سابقه مديريت و سابقه سرمايه‌گذاري امتياز داده تعلق ميگيرد . در برخي موارد نيز ديده شده كه امكان اخذ اين ويزا با امتياز كمتر نيز وجود داشته است.

گردش مالي مي بايست در كمترين ميزان خود  ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال گذشته باشد. از آنجا كه نرخ دلار در ايران در ۴ سال اخير تغييرات بسياري داشته است ، كساني‌كه با نشان‌دادن گردش مالي خود با توجه به قيمت دلار كنوني ‌مشكل دارند، مي‌تواند گردش مالي خودشان را در ۳ يا ۴ سال گذشته كه دلار به مراتب از قيمت كمتري برخوردار بود ، نشان بدهند.

حداقل سرمايه فرد در كمترين ميزان خود مي بايست ۸۰۰ هزار دلار باشد. اين سرمايه مي‌تواند شامل اموال املاك زمين و خانه پول و اتومبيل نيز باشد .

در مورد ويزاي كارآفريني استراليا بر خلاف ويزاي مهارتي، داشتن نمره زبان انگليسي شرط نيست هر چند داشتن اين نمره ميتواند امتياز فرد را بالا ببرد.

 

 

ب _ ويزاي سرمايه‌ گذاري معمولي‌ تحصيل در استراليا

 

جهت اخذ ويزاي سرمايه‌ گذاري معمولي‌ در استراليا گردش مالي مطرح نمي باشد:

فرد و همسرش بايد حد اقل ۲/۲۵ ميليون دلار سرمايه داشته باشند (در ۲ سال از ۵ سال گذشته).

سابقه مديريت سرمايه گذاري خوب و قابل استناد

تاييد سرمايه‌گذاري توسط ايالت و دولت

تعهد به سرمايه‌گذاري يك و نيم ميليون دلاري در يكي از ايالتهاي استراليا

فرد يا همسرش بايد يكي‌از اين شرايط زير را هم داشته باشند: يا اينكه در يك كار تجاري كه ارزش آن بالاي يك و نيم ميليون دلار بوده، سابقه مديريت در يك سال اخير را داشته باشند و يا اينكه ۱۰ درصد يك بيزينس در يك سال اخير به اسمشان بوده باشد.

 

ج _ ويزاي سرمايه گذاري ويژه در استراليا

 

براي ويزاي سرمايه گذاري بالا در استراليا هم مانند ويزاي قبلي ديگر گردش مالي مطرح نمي باشد.

فرد و همسرش بايد حد اقل ۵ ميليون دلار سرمايه داشته باشند.

تاييد نوع سرمايه‌گذاري توسط ايالتي كه مقصد فرد است

تعهد به سرمايه‌گذاري در ايالت. حداقل ۵ ميليون دلار سرمايه گذاري در استراليا براي مدت ۴ سال. قابل توجه است كه كنترل اين سرمايه تا مقدار زيادي در اختيار خود فرد هست نه دولت يا ايالت

براي ويزاي سرمايه گذاري بالا در استراليا سيستم امتياز بندي خاصي وجود نداشته و نمره زبان لازم هم مانند ديگر ويزاها شرط نيست

ولي لازم است در صورت نداشتن نمره كافي هزينه اي به دولت استراليا پرداخت شود كه در ازاي پرداخت اين هزينه معادل ۵۱۰ ساعت كلاس زبان رايگان براي فرد پس از ورود به استراليا در نظر گرفته ميشود..

 

امتيازات داشتن ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۸۸

 

فرد ميتواند به مدت ۴ سال در استراليا گذران زندگي كند

به اعضا خانواده فرد هم مجوز كار و زندگي در كشور استراليا داده ميشود.

مسير جهت اخذ اقامت دائم استراليا از طريق ويزاي ۸۸۸ يا ديگر ويزاها براي فرد هموار ميشود

همسر، فرزندان و كساني كه به شما وابستگي كامل دارند، ميتوانند با شما به خاك استراليا ورود پيدا كنند

 

--گروه اقامت دايم ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۳۲

اين ويزا مخصوص  مديران و صاحبان شركت‌هاي بزرگ و متقاضياني است كه توانايي سرمايه‌گذاري بيشتري دارند. متقاضيان بايد متعهد شوند بعد از دريافت ويزا و ورود به خاك استراليا مبلغي در حدود يك 1/5  دلار استراليا را به استراليا آورده و در بيزنس و يا كارهاي تجاري سرمايه‌گذاري كنند.

 

گروه اقامت دايم ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۳۲ از اين امتياز برخوردار است كه از همان ابتدا و پيش از ورود به استراليا فرد متقاضي و خانواده او، ويزاي اقامت دايم استراليا را به دست آورده و از سود حاصله و مزاياي آن برخوردار مي شوند، ازجمله آن ميتوان به استفاده از خدمات پزشكي و امكان تحصيل رايگان فرزندان اشاره كرد.

در اين نوع ويزا، تمام سرمايه‌گذاري توسط فرد متقاضي و با اختيار كامل وي انجام مي‌پذيرد.

 

شرايط لازم براي ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۱۳۲:

 

سن فرد درخواست كننده بايد كمتر از ۵۵ سال باشد.

دارايي هاي فرد و يا همسرشان در بيزينس بايد ۴۰۰ هزار دلار براي دو سال از چهار سال قبل از اقدام  جهت اخذ ويزا باشد.

ارزش اموال و دارايي‌هاي فرد و يا همسرشان بالغ بر ۱/۵ ميليون دلار باشد كه قابل انتقال به استراليا باشد.

كسب و كار فرد متقاضي بايد حداقل ۳ ميليون دلار گردش مالي در يك يا چند بيزنس در دو سال از چهار سال اخير داشته باشد.

مالكيت ۵۱ درصد از بيزنسي كه كمتر از چهارصد  هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.

يا مالكيت ۳۰ درصد از بيزنسي كه درآمد بالاي چهارصد هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.

و يا مالكيت ۱۰ درصد شركتي با سهامي عام را دارا باشد.

مداركي كه نشان دهنده مديريت و كارآمد  بودن در اين بيزينس را نيز نشان ميدهد بايد ارائه گردد.

گروه اقامت دايم ويزاي سرمايه گذاري استراليا – ساب كلاس ۸۸۸

اين ويزا مرحله ۲ ويزاهاي گروه ۱۸۸ را شامل ميشود . فردي كه يكي از زير گروههاي اين ساب كلاس ويزاها را داشته باشد ميتواند براي اقامت دايم خود با داشتن شرايط لازم اقدام كند.....

 

براي زيرگروه كارآفريني اين ويزا داشتن شرايط زير ضروري ميباشد:

 

حداقل يك سال اقامت در استراليا در طي ۲۴ ماه قبل از اقدام براي اين ويزا

حداقل دو سال فعاليت تجاري و ارايه مدراك مالياتي BAS  براي تمام 24 ماه سال

اثبات سابقه مديريتي شما در بيزينس و تجارت 

 

اثبات مالكيت بيزينس با توجه به شرايط زير:

الف _ اگر گردش مالي بيزينس كمتر از پنجاه هزار دلار باشد، بايد حداقل ۵۱ درصد سهام را دارا باشد

ب _ اگر گردش مالي بيزينس بيشتر از پنجاه هزار دلار باشد، داشتن ۳۰ درصد سهام كافي هست.

داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالي ساليانه بيزينس براي ۱۲ ماه قبل از درخواست ويزا (البته اين شرط در برخي موارد با موافقت ايالت لازم نخواهد بود)

داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زير:

الف _ داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار ارزش خالص در بيزينس

ب _ حداقل ارزش دارايي شخصي و تجارت ۶۰۰۰۰۰ دلاري

ج _ استخدام حداقل دو نفر به صورت تمام وقت

 

براي زير گروه ويزاي سرمايه گذاري معمولي اين ويزا لازم است كه حداقل ۴ سال از سرمايه گذاري فرد گذشته باشد و  حداقل فرد ۲ سال با همين ويزا در استراليا زندگي كرده باشد.

 

براي زيرگروه سرمايه گذاري ويژه اين ويزا هم بايستي حداقل ۴ سال از سرمايه گذاري ويژه فرد گذشته باشد و فرد در اين مدت سالي حداقل ۴۰ روز در استراليا حضور داشته و همسر فرد متقاضي هم حداقل ۱۸۰ روز در استراليا بوده باشند.

 

ويزاهاي ۸۹۰ ( اقامت دايم مستقل ) و ۸۹۲ ( اقامت دايم اسپانسري ايالتي )

اين ويزا ها، ويزاهاي اقامت دايمي هستند براي افرادي كه با ويزاهاي موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و يا ۱۶۵ سابق در استراليا بوده و شرايط لازم را داشته باشند.

 

مهمترين شرايط لازم براي ويزاي ۸۹۲:

 

حداقل يك سال اقامت در استراليا

حداقل دو سال فعاليت بيزينس و ارايه مدارك مالياتي BAS براي كل ۲۴ ماه

اثبات سابقه مديريتي شما در بيزينس

اثبات مالكيت بيزينس با توجه به شرايط زير:

الف _ اگر گردش مالي بيزينس كمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام

ب _ اگر گردش مالي بيزينس بيشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام

داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش ساليانه بيزينس براي ۱۲ ماه قبل از درخواست ويزا(البته اين شرط در برخي موارد با موافقت ايالت لازم نخواهد بود)

داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زير:

الف _ داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بيزينس

ب _ حداقل ارزش دارايي شخصي و بيزينس ۲۵۰۰۰۰ دلار

ج _ استخدام حداقل ۱ نفر تمام وقت

مهمترين شرايط لازم براي ويزاي ۸۹۰:

 

حداقل يك سال اقامت در استراليا

حداقل دو سال فعاليت بيزينس و ارايه مدارك مالياتي BAS  براي كل ۲۴ ماه

اثبات سابقه مديريتي شما در بيزينس

اثبات مالكيت بيزينس با توجه به شرايط زير:

الف _ اگر گردش مالي بيزينس كمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام

ب _ اگر گردش مالي بيزينس بيشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام

داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش ساليانه بيزينس براي ۱۲ ماه قبل از درخواست ويزا(البته اين شرط در برخي موارد با موافقت ايالت لازم نخواهد بود)

داشتن حداقل دو شرط از  سه  شرط زير:

الف _ داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمايه گزاري خالص در تجارت

ب _ حداقل ارزش دارايي شخصي و بيزينس ۲۵۰۰۰۰ دلار

ج _ استخدام حداقل ۱ نفر بصورت تمام وقت

برخي امتيازات دارندگان اقامت دائم استراليا از طريق ويزاهاي دايم تجاري ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ از اين جمله هستند :

 

در هر جاي استراليا به صورت دائمي زندگي و كار كنيد.

در مدارس يا دانشگاههاي استراليا، همانند يك استراليايي تحصيل كنيد

از مراقبتهاي پزشكي يا دارويي رايگان استراليا ميتوانيد برخوردار شويد.

به بيمه بيكاري و بازنشستگي استراليا دسترسي داشته باشيد.

براي شهروندي استراليا( Citizenship) تقاضا دهيد و پاسپورت استراليايي بگيريد.

همسر كودكان اعضاي خانواده و كساني كه به شما وابستگي دارند، ميتوانند با شما به كشور استراليا مهاجرت نمايند و از تمام امتيازاتي كه شما داريد، برخوردار شوند .. با اخذ اقامت كارآفريني فرزندان شما ميتوانند با تحصيل در اسراليا درجات علمي را گذرانده و به دانشگاه ها و كالج هاي مطزح اين كشور ورود پيدا كنند..

 

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۲۱:۳۸ توسط:عمادقاسمي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :