منزل مبله شیراز   اجاره سوئیت در شیراز   
شرايط اخذ ويزاي كانادا  مهاجرت مهاجرت .

مهاجرت

شرايط اخذ ويزاي كانادا

جهت دريافت و اخذ ويزاي كانادا ميتوان از چند طريق اقدام كرد، ويزاي كانادا چند نوع مختلف دارد كه در زير در مورد هركدام از آنها توضيحاتي به اختصار ذكر ميشود..

1)   ويزاي تحصيل در كانادا

 از نكات مهم و بسار حائز اهميت در اخذ ويزاي تحصيلي كانادا تمكن مالي و توانايي تامين هزينه هاي تحصيل در كانادا مي باشد چرا كه هزينه ساليانه تحصيل در كانادا به هر ميزان كه باشد فرد بايد اي هزينه را به همراه هزينه زندگي در كانادا از طريق حساب بانكي خود به سفارت اثبات كند . اعتبار ويزاي تحصيلي تا پايان مدت زمان تحصيل بوده كه فرد ميتواند تا پايان دوره تحصيل بدون محدوديت به كانادا سفر كند

مدارك موذد نياز جهت اخذ ويزاي كانادا عبارت اند از : امه ادميشن از يكي از مراكز معتبر آموزشي ( به جز همسر فرد داراي استادي پرميت يا ورك پرميت )

نامه CAQ فقط براي متقاضيان استان كبك

برنامه تحصيلي يا همان Study Plan

اسكن صفحات جديدترين پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتي كه در آنها مهر خورده را اسكن كنيد)

اسكن صفحات پاسپورت هاي قبلي (فقط صفحه اول و صفحاتي كه در آنها مهر يا ويزا خورده را اسكن كنيد)

اسكن شناسنامه ترجمه و تاييد شده / اگر متاهل هستيد اسكن شناسنامه همراهان را هم در همين فايل اضافه كنيد.

يك قطعه عكس ۳.۵ در ۴.۵ 

نامه تمكن مالي

اسناد نشان دهنده دارايي شما

نامه هاي سابقه كاري و بيمه كاري

فرم هاي درخواست ويزا

پرداخت هزينه هاي ويزاي تحصيلي كانادا

۱۱۰ دلار براي دريافت CAQ از استان كبك (براي متقاضيان كبك)

۱۵۰ دلار براي ويزاي متقضاي اصلي و ۱۵۵ دلار براي همراه

۸۵ دلار براي انگشت نگاري هر متقاضي بالاي ۱۴ سال

اين هزينه ها توسط اداره مهاجرت دريافت ميشوند و غير قابل عودت هستند.

 

1)      ويزاي كار : هر ساله، بيش از 150،000 كارگر و كارمند خارجي وارد كانادا ميشوند تا نيازهاي مربوط به كمبود نيروي كار در اين كشور تامين شود.

به جز شهروندان كانادا و مقيمان دائم اين كشور، تمامي ساكنين كانادا براي كار كردن در اين كشور به اخذ مجوز كار از اداره مهاجرت و پناهندگي كانادا نياز دارند.

تمايل و اشتياق فراوان مهاجران به اخذ ويزاي كاري و تحصيل در كانادا دلايلي دارد از جمله :

• اقتصاد قوي

• ماليات پايين و هزينه هاي كسب و كار كم

• برتري پژوهش و نوآوري

براي اخذ مجوز كار كانادا نياز به شركت يا كارفرمايي است كه شهروند يا مقيم دائم اين كشور است،البته لازم به ذكر است كه مجوز كار از سوي اداره مهاجرت و پناهندگي كانادا به صورت موقت صادر خواهد شد كه البته قابل تمديد در خاك اين كشور خواهد بود و ضروري است اداره منابع انساني و توسعه كانادا تاييد كند مجوز كاري را كه از سوي اداره مهاجرت صادر مي شود اثر منفي بر اقتصاد كانادا نخواهد داشت..

3)ويزاي تولد و ازدواج: يكي از راه هاي مهاجرت به كانادا از طريق ازدواج است روشي كه در سال هاي اخير به دلايلي همچون مدت كمتر نسبت به ساير روش هاي مهاجرت و همچنين همكاري و استقبال دولت كانادا نسبت به پذيرش اين گونه مهاجران طرفداران فراواني را جذب خود كرده است.

براي گرفتن اقامت با اين روش، فردي كه در كانادا حامي مي شود و فردي كه متقاضي مهاجرت به كانادا از طريق همسر خويش است،هردو بايد شرايط خاص خود را داشته باشند از جمله :

۱- شهروند كانادا باشد يا مقيم دائم آن كشور باشد

۲- حداقل بايد ۱۸سال سن داشته باشد.

۳- به مدت حداقل سه سال توانايي تامين هزينه هاي زندگي همسر خود را در كانادا داشته باشد؛ البته اين شرط در صورتي است كه شخص حمايت شونده يا همان فرد متقاضي مهاجرت به كانادا از طريق ازدواج خودش توانايي مالي براي تامين هزينه هاي زندگي را نداشته باشد.

ذكر اين مورد را نيز نبايد از نظر دور داشت كه بعد از اينكه شخص متقاضي اقامت دائم كانادا را دريافت نمود بايد به مدت دو سال با شخص اسپانسر زندگي مشترك داشته باشند، در صورت عدم احراز اين امر حتي پس از پايان اين دو سال اقامت وي باطل خواهد شد و از كشور خارج شود. (يعني بعد از دو سال متوجه شوند كه در طول دو سال اول زندگي شان از يكديگر جدا شده بود. نكته ي بسيار مهم و اصلي آخر اين است كه ازدواج حتماً بايد به صورت واقعي صورت گرفته باشد يعني زمان فرستادن مدارك براي اداره ي مهاجرت بايد دقت كنيد كه براي افسر ويزا قابل اثبات باشد كه كه افراد متقاضي، همسر يا شريك زندگي واقعي هستند و صرفاً براي كسب اقامت دائم آمريكا چنين درخواستي نمي كنند.

همچنين مواردي چون اختلاف سني زياد بين زوجين، اختلاف دين و زبان مي تواند افسر ويزا را به شك بياندازد كه اين ازدواج واقعي نيست كه در آن صورت دولت كانادا با صدور ويزا براي چنين مواردي مخالفت خواهد كرد

2)      ويزاي سزمايه گذاري: اين روش چند سالي است كه با سختي ها وو مشكلات فراواني مواجه شد تا جايي كه به گفته بسياري از متقاضيان در عمل نشدني و غير قابل دست يابي مي باشد،اما با اين وجود به اختصار توضيحاتي را ذكر ميكنيم

  • متقاضيان روش سرمايه گذاري و اعزام دانشجو به كانادا با پرداخت تنها ۱۸۰٫۰۰۰$ در عوض ۸۰۰٫۰۰۰$ از مزاياي اين روش مهاجرتي برخوردار مي گردند.اين روش نسبت به روش هاي ديگر مزيت هايي دارد كه از جمله آنها مي توان به اين موارد اشاره كرد :
  • در اين روش متقاضي الزامي به داشتن مهارت در زمينه زبان انگليسي و فرانسه ندارد.
  • متقاضي تعهدي در زمينه ايجاد حرفه و بيزينس نخواهد داشت.
  • اخذ اقامت دائم و بدون شرط براي متقاضي، همسر و فرزندان.
  • متقاضي ملزم به داشتن مدرك تحصيلي نمي باشد

براي مهاجرت از طريق سرمايه گذاري حداقل دارايي بايد 1600000 دلار كانادا بوده كه اين دارايي ميتواند شامل زمين طلا يا دارايي هاي ديگر باشد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۷:۵۸:۱۴ توسط:عمادقاسمي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :